Cimbom öldü öldü dirildi!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında karşılaştığı Belçika'nın Anderlecht takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Cimbom öldü öldü dirildi!
Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Anderlecht, 52'nci dakikada Dennis Praet ile 1-0 öne geçerken, Galatasaray ise 90+1'inci dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Galatasaray bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne bir puanla başladı.

D Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Almanya'nın Borussia Dortmund takımı, kendi sahasında İngiliz temsilcisi Arsenal'ı 2-0 yendi. Borussia Dortmund'un gollerini 45'inci dakikada Ciro Immobile ve 48. dakikada Pierre Aubameyang attı.

Bu sonuçların ardından D Grubu'nda puan durumu şöyle oluştu:


Takım O P Av.

1 Dortmund 1 3 +2

2 Anderlecht 1 1 0

3 Galatasaray 1 1 0

4 Arsenal 1 0 -2

Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı ekibin Türk Telekom Arena'da Anderlecht ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında büyük bir protestoya imza attı.

Sarı-kırmızılı tribünlerde, Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike ve ırkçılık konusundaki kararlarına tepki gösterildi. Maç öncesi statta Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan, "Şike ve ırkçılık cezasız kalmasın, adalet yara almasın", "Irkçılığa hayır", "Şikeye hayır" yazılı pankartlar açıldı. Taraftarlar, "Yeter Yıldırım Demirören" ve "Federasyon istifa" diye bağırdı. İkinci yarının başlamasıyla Sarı - Kırmızılı taraftarlar sahaya sırtını dönerek ırkçılık ve şikeye karşı tepkilerini ortaya koydu. 5 dakika sessiz kalan taraftarlar daha sonra takımlarını desteklemeye başladı.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER