Galatasaray, Tokatspor'u 3-0 Yendi

G.Saray, Türkiye Kupası'nda Tokatspor'u Izet Hajrovic, Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın golleriyle 3-0 yendi ve grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray, Tokatspor'u 3-0 Yendi
Galatasaray, Türkiye Ziraat Kupası'nda Tokatspor'un konuğu oldu. Izet Hajrovic,Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın golleriyle Tokatspor'u 3-0 yendi ve grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

DROGBA VE SNEIJDER ÜZÜNTÜSÜ

Tokat şehrinde Galatasaray'ın yıldızlarını izlemek için günlerdir yaşanan heyecan, Drogba ve Sneijder'in kadroya alınmamasıyla hayal kırıklığına dönüştü. Tribünler,Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'ye iki yıldızı Tokat'a getirmediği için tepki gösterdi.

CİMBOM HIZLI BAŞLADI

Sarı-Kırmızılılar, mücadeleye yeni transferlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla çıktı. Zayıf rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren etkili oynayan Cim Bom, 25. dakikada Lucas Ontivero'nun ara pasını Hajrovic'in gole çevirmesiyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Skor avantajını ele geçiren konuk ekip, üstün oyununu sürdürdü. 40. dakikada Yekta Kurtuluş, ceza sahasının hemen önünde çok şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve fark 2'ye çıktı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

PERDEYİ VEYSEL KAPATTI

Tokatspor, ikinci yarıda daha istekli olan taraftı. Ancak Aslan'ın kaliteli oyuncuları, rakibine fazla şans tanımadı. Ev sahibi ekip, az sayıda da olsa farkı azaltacak fırsatlar yakaladı ama aradığı golü bir türlü bulamadı. Galatasaray da bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. 80. dakikada ise skor yine değişti. Cim Bom'un yeni transferi Veysel Sarı, durumu 3-0 yaptı.

ASLAN PUANINI 10'A ÇIKARDI

Mücadelenin kalan dakikalarında ise başka gol olmadı ve Galatasaray, ZiraatTürkiye Kupası B Grubu 5. hafta maçında Tokatspor'u 3-0 mağlup etti ve 10 puana yükselik gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantiledi. 1 puanlı Tokatspor'un ise gruptan çıkma şansı kalmadı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER