Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!

2018 Dünya Kupası finalleri öncesi son büyük final maçı başladı. Real Madrid ve Liverpool Avrupa'nın en büyüğü olmak için kapıştı. Mücadeleyi Real Madrid, Bale (2) ve Benzema'nın golleriyle 3-1 kazandı.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final karşılaşması, Ukrayna’nın Kiev kentinde oynandı. Liverpool ile Real Madrid, dev finalde karşı kaşıya geldi.

SALAH OYUNDAN ÇIKTI

Real Madrid ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde talihsiz iki sakatlık yaşandı. Mohamed Salah, maçın 29. dakikasında omzundan geçirdiği sakatlığın ardından kendini yere bıraktı. Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Mohamed Salah, göz yaşları ile yerini Adam Lallana’ya bıraktı.

Salah’ın ardından Real Madrid’li Carvahal de sakatlandı. İspanyol oyuncu da gözyaşlarını tutamadı.

İLK GOL BENZEMA’DAN

Golsüz sona eren ilk yarının ardından ilk gol Real Madrid’den geldi. Liverpool kalecisi Karius, büyük bir hatayla Benzema’ya oyuna sokmak istediği topu çarptırdı ve top Liverpool ağlarına gitti.

Liverpool bu gole 4 dakika sonra yanıt verdi. Kornerden gelen topu tamamlayan Mane skoru eşitledi.

Ancak Real Madrid’de Isco’nun yerine giren Bale attığı nefis röveşata golüyle takımını 2-1 öne geçirdi.

KARİUS LİVERPOOL’U YAKTI

Liverpool kalecisi Karius yine çok büyük bir hata yaptı. Bale’in uzaktan şutu üzerine gelmesine rağmen topu elinden kaçıran Alman kaleci, takımı adına aynı gece 2 hatalı gol yemiş oldu.

Karşılaşma Real Madrid’in 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı ve İspanyol ekibi üst üste 3’üncü kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER