Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalistler belli oluyor

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarında, bugün Leicester City-Atletico Madrid ve Real Madrid-Bayern Münih karşı karşıya geliyor.

Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş maçlarında, bugün Leicester City-Atletico Madrid ve Real Madrid-Bayern Münih, yarın ise Monaco-Borussia Dortmund ve Barcelona-Juventus karşılaşmaları oynanacak.


İngiltere şampiyonu Leicester City, 1-0 kaybettiği maçın rövanşında Atletico Madrid’i ağırlıyor. Craig Shakespeare’in öğrencileri King Power Stadyumu’nda ev sahibi avantajıyla sürpriz bir sonuca imza atmayı hedefliyor. Son 3 sezonda 2 kez Şampiyonlar Ligi finaline yükselen Atleti ise tecrübesi, güçlü savunması ve Antoine Griezzmann’a güveniyor.

Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid, Santiago Bernabeu’ya Bayern Münih deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyetin avantajıyla çıkıyor. Bayern’de golcü Robert Lewandowsksi yeniden 11’e dönmeye hazırlanıyor.  Her iki maç da 21.45’te başlayacak.
Şampiyonlar Ligi’nde yarının programı ise şöyle: 21.45 Monaco (Fransa) - Borussia Dortmund (Almanya) (3-2) * Barcelona (İspanya) - Juventus (İtalya) (0-3).

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER