Trabzonspor: 0 - Aytemiz Alanyaspor: 2

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Alanyaspor'un golleri 51 ve 68'inci dakikada Cisse'den geldi.

Trabzonspor: 0 - Aytemiz Alanyaspor: 2
Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Trabzonspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Bordo-mavililer bu sonuçla ligde son iki maçından da puan çıkaramazken, Aytemiz Alanyaspor ise iki maç sonra ligde 3 puanı hanesine yazdırdı.

TRABZONSPOR PENALTINDAN FAYDALANAMADI

46’ncı dakikada Ekuban topla birlikte ceza sahası içerisine girdikten sonra Welinton’un temasıyla yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa penaltı noktasını gösterdi, ardından da VAR’dan teyit edildi.

49’uncu dakikada penaltı atışını kullanan Rodallega’nın vuruşunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. Rodallega dönen topu ağlarla buluşturdu ancak çift vuruş gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

51’inci dakikada Campos’un soldan pasında arka direkte topa iyi hareketlenen Cisse’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Aytemiz Alanyaspor öne geçti.

68’inci dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Villafanez’in altıpas üzerine ortasında Hüseyin’e çarpan top Cisse’nin önünde kaldı, Cisse’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-2.(TRABZON/DHA)

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER