Yüksekova'da bir genç açılan ateş sonucu hayatını kaybetti

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün akşam saatlerinde silah ve patlama seslerinin geç saatlere kadar devam ederken; Osman Alıcı isimli bir genç polis tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü.

Yüksekova'da bir genç açılan ateş sonucu hayatını kaybetti
İlçenin farklı mahallelerinde art arda yaşanan patlamaların ardından silah seslerinin geç saatlere kadar  kesilmediği Yüksekova ilçesinde bir ölüm haberi geldi.

Mahallelerinde art arda yaşanan patlamaların ardından silah seslerinin geç saatlere kadar  kesilmediği Yüksekova ilçesinde bir ölüm haberi geldi.


Mahallelerdeki barikat ve ara sokaklar zırhlı araçlardan açılan ateşle taranırken, Esentepe Mahallesi'nde Osman Alıcı adlı bir gencin açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Alıcı'nın cenazesinin mahallede bir evde tutulduğu öğrenildi.

İlçenin Orman, Eski Kışla, Dize, Mezarlık, Güngör, Cumhuriyet, Esentepe ve Esenyurt mahallelerinde gece boyunca silah ve patlama sesleri kesilmezken, Eski Kışla Mahallesinde Resul Bartın isimli şahsın evinin bahçesine obüs topu düşmüş, şarapnel parçalarının isabet ettiği evde hasar oluşurken, olayda şans eseri yaralanan olmamıştı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER