Bodrumspor Başkanı: Biz Diyarbakır'da iyi ağırlanmıştık

Taraftarının Bodrum'a gitmesi yasaklanan Amedspor'a Bodrumspor Başkanı'ndan mesaj: Diyarbakır'a gittiğimizde iyi bir şekilde ağırlanmıştık. Rakibimizi biz de elimizden geldiğince iyi şekilde ağırlarız.

Bodrumspor Başkanı: Biz Diyarbakır'da iyi ağırlanmıştık
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta deplasmanda Sancaktepe Belediyespor’la oynadığı maçı 3-1 kaybeden alt sıralardaki Bodrum Belediyesi Bodrumspor yarın Amedspor ile evinde yapacağı karşılaşmaya hazırlanıyor. İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maça Muğla İl Spor Güvenlik Kurulu ‘Bodrumspor küme düşme potasında olduğundan güvenlik sorunu yaşanabileceği gerekçesiyle’ Amedspor taraftarlarının alınmayacağını açıklamıştı. Deplasman maçlarına taraftar götürmesi sürekli olarak yasaklanan Amedspor bu duruma tepkisini 28 Ocak’ta oynaması gereken Sivas Belediyespor maçına çıkmayarak göstermişti.

AMEDSPOR’DAN TEPKİ GELMİŞTİ

Bu maça da çıkmadığı takdirde yine hükmen yenik sayılıp aynı sezon içinde ikinci kez bu cezayı aldığı için TFF Futbol Disiplin Talimatı gereği küme düşürülecek Amed Sportif’in sahaya çıkması bekleniyor. Bodrum için de yasak kararının gelmesi üzerine başkan Nurullah Edemen dün karar tepki göstererek, “Biz ilk yarıda Bodrumspor’u en iyi şekilde ağırlamıştık, Diyarbakır’dan memnun ayrılmışlardı. Bizim taraftarımızın da Bodrum’daki maçı izlemesi gerekirdi” demişti.

BODRUMSPOR: AMEDSPOR’U EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Bugün DHA’ya bir açıklama yapan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise, “Biz yönetim ve oyuncularımız olarak Diyarbakır’a gittiğimizde iyi bir şekilde ağırlanmıştık. Rakibimizi biz de elimizden geldiğince iyi şekilde ağırlarız” diye konuştu. Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maç 1-1 beraberlikle sona ermişti.

AMEDSPOR KARAR AŞAMASINDA

Öte yandan Amedspor takımının Bodrum’a gittiği ancak maça çıkıp çıkmama konusunda yönetimin henüz net bir karar vermediği öğrenildi. Amedspor taraftarları ise sosyal medya aracılığı ile anket yaptı. Anket sonuçlarına göre taraftarın eğilimi aksi taktirde küme düşüleceği için maça çıkmak yönünde. (HABER MERKEZİ)

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER