Beşiktaş ÇARŞI taraftar grubu Şemdinli'yi unutmadı

Beşiktaş Çarşı taraftar grubunun köy okulları yardım kampanyası kapsamında Şemdinli'ye yardım elini uzattı.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Beşiktaş Çarşı taraftar grubunun köy okulları yardım kampanyası kapsamında Şemdinli'ye yardım elini uzattı.
Çarşı taraftar grubu başlattığı köy okullarına yardım kampanyası kapsamında Türkiye'nin en ücra köşesi Şemdinli'de okuyan ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı.

"Çarşı Köy Okullarına Koşuyor" ismi verilen kampanya kapsamında giyim ve kırtasiyelik malzemeler dağıtıldı.

Beşiktaş çarşı taraftar grubunun düzenlediği "Çarşı Köy Okullarına Koşuyor" kampanyası kapsamında gönderilen yardımlar Şemdinli İMKB Lisesi müdürü Mesut Akbaş, Müdür Yardımcısı Levent Bekirhan öğretmenlerden Tuğba Bayram ve Ömrüm Gürgül tarafından ilçede bulunan Öveç, Harmanlı, Gelişen Mordağı, Gelişen Karakoç, ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere dağıtıldı.

Öveç, Harmanlı, Gelişen Mordağı, Gelişen Karakoç, ilköğretim okullarını tek tek ziyaret ederek kampanya kapsamında gönderilen mont, ayakkabı, atkı, bere, eldiven takımı, okul çantası, iç çamaşır, çorap ve sınırsız sayıda kırtasiye malzemesi burada eğirim alan öğrencilere dağıtıldı.
Şemdinli İMKB Lisesi müdürü Mesut Akbaş Beşiktaş ÇARŞI grubunun bu örnek davranışı karşısında memnuniyetini dile getirerek "Çarşı grubunun düşünceli davranışı sayesinde birçok öğrencimiz mutlu oldu. Bu tür organizasyonlar örnek alınıp daha çok kişiye ulaştırılmalı" dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 08:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
E.Ç.
E.Ç. - 10 yıl Önce

beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum. sağol çarşı

E.ÇAKIR
E.ÇAKIR - 10 yıl Önce

yibo yada yardım et çarşı

SIRADAKİ HABER