Belediye Başkan Adayı Seferi Yılmaz Esnaf Ziyaretinde

BDP Şemdinli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Seferi Yılmaz, Şemdinli ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER 

BDP tarafından Mart 2014 Yerel Seçimlerde BDP Şemdinli Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Umut Kitap Evi sahibi Seferi Yılmaz, Şemdinli ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti. Aralarında BDP Şemdinli İlçe Başkanı Cabbar Taş, Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre, BDP İl encümeni Sıdık Tekin’in de bulunduğu kalabalık bir heyet ile ilçe esnafını ziyarette bulundu. Belediye Başkan Adayı Seferi Yılmaz, esnaf ziyaretinde hem esnafın sıkıntılarını dinledi hem de esnaf ile bol bol sohbet etti.

Yılmaz Şemdinli Geçici Köy korucuları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni Ziyaret Etti.

BDP Şemdinli Belediye Başkan Adayı Seferi Yılmaz ve beraberinde bulunan kalabalık heyet seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’nın karşısında bulunan Şemdinli Geçici Köy Korucuları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Yılmaz ve beraberinde bulunan heyet burada bulunan dernek yetkilileriyle de kısa süreli sohbet etti.

Bombalı Saldırıya Uğradığı Kitap Evi’ni Ziyaret Etti

BDP Şemdinli Belediye Başkan Adayı Seferi Yılmaz, 9 Kasım 2005’te JİTEM elemanları tarafından el bombalı saldırıya uğradığı Umut Kitap Evi’ni belediye başkan adayı sıfatıyla ziyaret etti. BDP Şemdinli Belediye Başkan Adayı Seferi Yılmaz ve beraberinde bulunan kalabalık heyet Umut Kitap Evi tabelası önünde de hatıra fotoğraf çekti.

'Kürdistan'ın tüm belediyelerine talibiz'

BDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın "Colemêrg ve Botan'ın tüm belediyelerini alacağız. Kürdistan'ın tüm belediyelerine talip olduğumuzu belirtiyoruz" sözünü tekrarlayan Seferi Yılmaz, bilindiği üzere Şemdinli ilçemizde Kürdistan tarihinde de önemli bir yere sahiptir. Burada seçim çalışmalarımıza ilçe esnafımızı, seçmenlerimizi ziyarete ederek başlamak istedik. Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı.bu kısa zaman içerisinde tüm seçmenlerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Bizleri destekleyen herkese teşekkürler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER