Lisede doğalgaz patlaması: 1 ölü

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Mahallesi'nde Abdulhamit Han Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde doğalgaz patlaması nedeniyle bir kişi öldü, dört kişi yaralandı.

Lisede doğalgaz patlaması: 1 ölü
İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Abdulhamit Han Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nin doğalgaz kazanı bugün saat 12.00 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı. Okulda derslerin işlendiği sırada meydana gelen patlama, büyük paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Patlamanın ardından yangın çıktı. İhbar üzerine okula, çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürülürken, öğrenciler tahliye edildi.

VELİLER OKULA KOŞTU

Yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alıp, öğrencilerin tahliyesini sağladı. Haberi duyan veliler ise endişeyle okula koştu ve çocuklarına ulaşmaya çalıştı.

Ölen kişinin kimliği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi “Okulda doğalgaz kazanında patlama meydana geldi. Öğrencilerimiz tahliye eedildi” açıklamasını yaptı. (İZMİR-DHA)

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER