Şemdinli Yavuz Sultan Selim Okulu "81 il 81 emanet" projesiyle Hakkari'yi Temsil Etti

Hakkari'nin Şemdinli Yavuz Sultan Selim İlkokulu, "81 il 81 emanet" projesinde il birincisi çıkarak, Hakkari'yi temsil etti.

Şemdinli Yavuz Sultan Selim Okulu "81 il 81 emanet" projesiyle Hakkari'yi Temsil Etti

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılına özel, 81 ilden 81 okul öğrencisinin katılımıyla 100. yılın önemini ve coşkusunu yaşatmaya dönük bir e- twinning projesi gerçekleştirildi.

"81 il 81 emanet" projesinde Hakkari'yi ise Şemdinli Yavuz Sultan Selim İlkokulu okul öncesi öğrencileri ile temsil etti. Okul bahçesinde 100. yıl anısına öğrencilerle etkinlik gerçekleştirildi. Proje ortağı olan ve projeyi düzenleyen anasınıfı öğretmeni Şükran Tefrul, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında Hakkari'yi temsil etmenin çok gurur verici olduğunu belirtti. Tefrul; "öğrenciler dahil oldukları projede 100 yıllık tarihi ve Cumhuriyetimize sahip çıkmanın önemini kavrayarak, milli değerlerimize olan bağlılığı güçlendirirken; aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliği de pekiştirmektedirler. Öğrencilerimiz bu proje ile bir araya gelerek, gerçekleştirdikleri koreografi ile Cumhuriyet sevgisini tüm Türkiye'ye anlatmaya çalıştılar" dedi.

Projede emeği geçenlere teşekkür eden öğretmen Tefrul;  "projemizde emeği  geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi, bizi bu çalışmada yalnız bırakmayan destek olan okul idaremize, gösterdikleri emekten ötürü gönülden teşekkür ederiz" dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER