Şemdinli'de Görsel Sanatlar Atölyesi Açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda İlçemiz Şemdinli Altınsu Köyü Atatürk Ortaokulunda öğrencilerin resim yeteneklerini geliştirmek ve öğrencilerin sanata ilgilerini artırmak amacıyla yapılan Görsel Sanatlar Atölyesi açıldı.

Şemdinli'de Görsel Sanatlar Atölyesi Açıldı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda İlçemiz Şemdinli Altınsu Köyü  Atatürk Ortaokulunda öğrencilerin resim yeteneklerini geliştirmek ve öğrencilerin sanata ilgilerini artırmak amacıyla yapılan Görsel Sanatlar Atölyesi açıldı.

Şemdinli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle Şemdinli Altınsu Köyü Atatürk Ortaokulunda açılan görsel sanatlar atölyesi; öğrencilerin düşüncelerini ve hayal dünyalarını yansıtabilmeleri ve ortaya kendi eserlerini çıkarabilmeleri için özel olarak tasarlandı. Atölyede resim masaları ve öğrencilerin ürünlerini sergileyebileceği panolar yer alıyor. 

Görsel sanatlar atölyesinin açılışına Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven, Şemdinli Belediye Başkan Vekili İsmet Öktem, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erdoğan Carık, İlçe Emniyet Müdürü Murat Evren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan, İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER