Akaryakıta gelen zam artık açıklanmayacak!

PÜİS, artık akaryakıta gelen zam ve indirimleri açıklamayacağını duyurdu. Konuya ilişkin karar, zam haberlerine gelen tepkiler üzerine yönetim kurulu tarafından alındı.

Akaryakıta gelen zam artık açıklanmayacak!
Motorin ve benzin fiyatına gelecek indirim ve zamları açıklayan Petrol İşverenleri Sendikası (PÜİS), artık bu uygulamaya son vereceğini duyurdu. Konu PÜİS’in yönetim kurulu toplantısında karara bağlandı.


Daha önce benzin ve motorine yapılan zamlar ve indirimler PÜİS’in resmi internet sayfasından öğreniliyordu. Sözcü’den Derin Gökçe’nin haberine göre çıkarılan bu karar ile artık indirimler ve zamlar internet sitesinden yayınlanmayacak. Tüketiciler yapılan zamları veya indirimleri akaryakıt almaya gittiğinde öğrenecek.

‘İNSANLARI BİLGİLENDİRELİM DERKEN BÜYÜK TEPKİ ALIYORUZ’

Eskiden PÜİS’in internet sitesinin üst bölümündeki kırmızı alanda yapılan zamlar ve indirimler yayınlanıyordu. Artık sitede bu bölüm yer almayacak. PÜİS yetkilileri konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:
“Artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Çünkü biz insanları bilgilendirelim derken büyük tepki alıyoruz. Facebook sayfamıza onlarca insan küfür ediyor. Biz de yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık.”

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER