Akademisyenlerin evlerine baskın

Polis ekipleri sabah saatlerinde İstanbul merkezli Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 5 ilde çok sayıda akademisyenin adreslerine yönelik eş zamanlı baskın düzenledi.

Akademisyenlerin evlerine baskın
FETÖ soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan çok sayıda akademisyenin evlerine polis baskını yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi.


FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda çok sayıda akademisyen gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ’NDE 12 GÖZALTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Marmara Üniversitesi’nde görevli aralarında doçent, yardımcı doçent ve araştırma görevlilerinin bulunduğu akademisyenlere yönelik FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ‘ByLock’ operasyonu düzenlendi.

Operasyonda ilk belirlemelere göre Marmara Üniversitesi’nde görevli 12 akademisyen gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi’nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. (DHA)

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER