AKP eski Belde Başkanı BDP'ye katıldı

Bağıvar’da yıllarca AKP’nin belde başkanlık görevini yapan ve AKP’nin kurucularından Abdullah Kuzu, 9 aile ile birlikte BDP’ye katıldı.

AKP eski Belde Başkanı BDP'ye katıldı
Bağıvar’da yıllarca AKP’nin belde başkanlık görevini yapan ve AKP’nin kurucularından Abdullah Kuzu, 9 aile ile birlikte BDP’ye katıldı.


BDP seçim çalışmaları sürdürürken bir yandan da BDP'ye katılımlar devam ediyor. Daha önce belde olan Bağıvar Mahallesinde AKP eski Belde başkanı Abdullah Kuzu, 9 aile ile birlikte BDP Sur İlçe örgütünün düzenlediği törenle BDP’ye katıldı. Tören Sur ilçe eş başkan adayları Fatma Şık Barut ve Seyit Narin, BDP Sur ilçe Eş başkanı Adnan Akgül, ilçe mahalle muhtarları ve barış annelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Sur ilçe belediye Eş başkan adayı  Seyid Narin '' Lozan'la biz Kürtleri 4 parçaya böldüler doymadılar. Bu gün Sayın Öcalan sayesinde bütün Kürt halkı  yek vücut oldu. Ve özgürlük kervanına katıldılar.ve her geçen gün yeni yeni ailelerimiz patimize katılmaya devam ediyor ve onlara diyoruz ki evinize hoşgeldiniz”' diye konuştu.

Sur ilçe Eş Başkan Adayı Fatma Şık Barut BDP’ye katılan ailelere teşekkür etti.

Törende konuşma yapan BDP Sur İlçe Başkanı Adnan Akgül de, “özgürlük kervanına hoş geldiniz. Bu katılımlarla ailemiz daha da büyüyor. Önder Apo, şehitlerimizin ve Kürt halkının emeğiyle artık herkes kendi evine dönmeye başladı. 35 yıldır bu halkın inkar ve imha etmek için elinizden geleni yaptınız. Kürt halkının özgürlüğü Kürt halkının birliği ile sağlanacaktır'' diye konuştu.

Törende kısa bir konuşma yapan Abdullah Kuzu da, “13 yıldır 2001'den beri AKP'nin kuruculuğunu yaptım. Bu gün bizim için bu bir düğün oldu. Bu katılımızla birlikte oylarımız % 70’lerden % 85’lere yükselecektir. Eş başkanlarımızı hep birlikte canı gönülden destekleyeceğiz. Bütün halkımız rahat olsun oylarımız artmıştır. Önümüzdeki yıllarda düzen partileri buradan gidecektir. Şimdi evime döndüm çok mutlu ve huzurluyum” dedi.  / anf

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER