Barikat taraftar grubundan Yüksekova'ya destek

Amedspor taraftar grubu Barikat, sattığı atkı ve tişörtlerden elde ettiği geliri Yüksekovalılar ile dayanışmak amacıyla ilçeye gönderdi.

Barikat taraftar grubundan Yüksekova'ya destek

Amedspor taraftar grubu Barikat, yasak ve operasyonlarda evleri yıkılan Yüksekovalılarla dayanışmak amacıyla başlattıkları kampanyanın gelirlerini ilçeye gönderdi.

Taraftarların, bastırdıkları forma ve atkı satışlarıyla elde ettikleri gelir ile satın aldıkları bir ton kuru bakla, temizlik ve giyim malzemeleri ilçeye ulaştırıldı.

Barikat taraftar grubu temsilcisi Bilal Akkalu, kentlerdeki çatışmalardan sonra Barikat ve Mor Barikat taraftar grubu olarak iki defa Sur’a ve bir defa da Cizre’ye yardım götürdüklerini anımsatarak, “Bu defa başlattığımız kolektif yardım kampanyasından elde ettiğimiz malzemeleri Gever’e (Yüksekova) gönderiyoruz. Bundan sonra da kampanyalarımız devam edecek” dedi.

Akkalu, dayanışmayı büyütme çağırısı yaptı.

Mor Barikat taraftar grubu temsilcisi Güler Vural ise, “Bir taraftar grubunun böyle bir kampanya başlatması ön açıcıdır. Tüm kadın arkadaşlarımıza sesleniyorum. Her şeyde öncü olduğu gibi bu dayanışma kampanyasında da öncü olalım birlikte halkımızın yaralarını saralım” diye çağrıda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER