Beyazıt Öztürk hakkında da 'terör propagandası' soruşturması

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve programın sorumlusu ile Ayçe Çelik hakkında ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması açıldı.

Beyazıt Öztürk hakkında da 'terör propagandası' soruşturması

Beyaz Show programına Diyarbakır’dan bağlanan ve öğretmen olduğunu belirten Ayşe Çelik’in, ablukanın devam ettiği bölgelere dikkat çekerek, “Sessiz kalmayın. Çocuklar ölüyor” çağrısının ardından, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve programın sorumlusu ile Ayçe Çelik hakkında ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması açıldı.

Kanal D’de canlı olarak yayınlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanan ve öğretmen olduğunu belirten Ayşe Çelik’in, “Çocuklar ölüyor, sessiz kalmayın” sözleri nedeniyle Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Beyaz Show’un yapımcısı ile programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve programda konuşan Ayşe Çelik hakkında soruşturma başlattı.

HaberTürk’ten Gökay Usanmaz’ın haberine göre; Başsavcılıktan yapılan açıklamada, “8 Ocak 2016 tarihinde yayımlanan Beyaz Show isimli programda terör örgütü propagandası yapıldığı iddiası ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca 09/01/2016 tarihinde soruşturma başlatılmıştır. Program CD’si incelemeye alınmış olup; program sorumlusu, canlı yayına bağlanan ve program sunucusu soruşturma kapsamına alınmıştır,” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER