Çapraz ve Terzioğlu Van'a sevkedildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından barikatların bulunduğu mahallelere düzenlenen operasyon sonrası yaralanan İl Genel Meclisi üyesi Sibel Çapraz ile Sefer Terzioğlu Van’a sevkedildi.

Çapraz ve Terzioğlu Van'a sevkedildi
Yüksekova’da dün gece polisler tarafından zırhlı araçlarla hendek ve barikat operasyonu düzenlendi. Operasyonda zırhlı araçtan açılan ateş ile İl Genel Meclisi üyesi Sibel Çapraz ve Sefer Terzioğlu yaralandı. Yaralılar Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye Çapraz ve Terzioğlu’nun yakınlarının yanı sıra Hakkari Belediyesi Eş Başkanları, Hakkari İl Genel Meclisi üyeleri, Yüksekova ve Esendere Belediye Eş Başkanları, İHD temsilcileri, HDP ve DBP’li yöneticiler, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş akın etti.

Yaralılar Yüksekova Devlet Hastanesi’ndeki tedavinin ardından Van’a sevkedildi. Yaralılardan Çapraz'ın doktorundan yapılan açıklamada, Çapraz'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER