Celal Doğan: Erdoğan'la HDP adına görüşmedim

HDP Antep Milletvekili Celal Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kişisel bir görüşme yaptığını ve HDP yetkililerinin bu görüşmeden haberdar olmadığını söyledi.

Celal Doğan: Erdoğan'la HDP adına görüşmedim

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Antep Milletvekili Celal Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la HDP adına bir görüşme yapmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yaptığı görüşmeye ilişkin Dicle Haber Ajansı’na (DİHA) bilgi veren Doğan, Erdoğan ile kişisel bir görüşme yaptığını söyleyen Doğan, HDP adına bir görüşme yapmadığını ve HDP yetkililerinin görüşmeden haberdar olmadığını belirtti.

Görüşmenin içeriğine dair bilgi vermeyen Doğan, yıllardır Erdoğan’ı tanıdığını ve birçok defa görüştüğünü söyleyerek, “Günlük sohbetlerde bulunduk. Tarım konuşacak halimiz yok, tabi ki siyaset konuştuk” dedi.

HDP kaynakları ise Doğan ile Erdoğan arasındaki görüşmeden habersiz oldukları ve parti bilgisi dahilinde olmadığını söyledi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Murat Sabuncu, “Saray’da sürpriz HDP’li” başlıklı yazısında HDP Antep Milletvekili Celal Doğan’la Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda bir görüşmek gerçekleştirdiğini yazmıştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER