Cizre'de 37 kişi başka bir binada mahsur!

Cizre'nin Cudi Mahallesi’nde bir başka evde aralarında yaralıların da bulunduğu 37 kişinin bulunduğu ve binanın üst katlarının yandığı belirtildi.

Cizre'de 37 kişi başka bir binada mahsur!
13 gündür bir binanın bodrum katında kurtarılmayı bekleyen 15 yaralı, 7 cenaze ve bitkin haldeki 9 sivilin hala kurtarılmayı beklediği Cizre’de, aynı mahallede bir başka evde de yaralıların bulunduğu belirtildi. Özgür Gün Tv yayınına katılan Cizre Halk Meclisi Eşbaşkanı Mehmet Tunç, Cudi mahallesinde aralarında yaralıların da bulunduğu 37 kişinin bir binanın birinci katında olduğu ve saldırılardan dolayı evin üst katında yangın çıktığı ve yangının da devam ettiğini söyledi.


Öte yandan 13 gündür ambulans bekleyen ve kendilerinden 4 gündür haber alınamayan yaralıların alınması için öğlen saatlerinden bu yana yaralıların bulunduğu alana 300 metre uzaklıkta bekletilen Şırnak Belediyesi’ne ait ambulans ve dört sağlıkçının bugünkü girişimleri de sonuçsuz kaldı.

Ambulans ve sağlık görevlilerinin yaralıların bulunduğu sokağa yanaşmasının hemen ardından bölgeye top atışları başlamıştı. Akşam saatlerine kadar top atışlarının sürdüğü bölgeden ambulanslar akşam saatlerinde devlet güçleri tarafından güvenlik gerekçesi ile geri gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER