Derik'te saldırı: Kayyum olarak atanan kaymakam yaralandı

Mardin'in Derik İlçesi'nde öğle saatlerinde Kaymakamlık binasında büyük bir patlama meydana geldi. Valilik saldırıda Kaymakam ile birlikte 3 kişinin yaralandığını bildirdi.

Derik'te saldırı: Kayyum olarak atanan kaymakam yaralandı
Saldırı saat 12.10'da, Kaymakam Muhammet Safitürk'ün makam odası önünde meydana geldi. Patlamanın hemen ardından Kaymakamlık binasına çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Valilik, EYP ile düzenlenen saldırıda, Derik Belediyesi'ne eylül ayında kayyum olarak da atanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk ve 2 kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralılar ambulanslarla Derik ve Kızıltepe'deki devlet hastanelerine götürülerek tedaviye alındı.

Güvenlik güçleri çevredeki tüm yolları kapatarak operasyon başlattı.

Sağlık Bakanlığı: Yaralı Kaymakam Diyarbakır’a naklediliyor

Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Mardin'in Derik ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarındaki roketaktarlı saldırıda yaralanan Derik Belediyesine kayyum olarak atanan kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine nakledildiğini bildirdi. Safitürk'ün ilk tetkik ve tedavisinin ardından gerektiğinde hazır halde bekletilen uçak ambulansla Ankara'ya naklinin planlandığı belirtildi. / DHA
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER