Dersim-Pülümür, Dersim-Ovacık yolları 3 gün daha kapatıldı

Tunceli Valiliği, 15-18 Eylül tarihleri arasında Pülümür-Ovacık karayolunu trafiğe kaplayacağını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Dersim-Pülümür, Dersim-Ovacık yolları 3 gün daha kapatıldı
Tunceli Valiliği, 15-18 Eylül tarihleri arasında Pülümür-Ovacık karayolunu trafiğe kaplayacağını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.


Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yurttaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam etmesi, yurttaşların mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, yurttaşların her türlü ‘terör’ eylemlerinden korunması amacıyla emniyet asayişinin temin edilmesi ile ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbirin” alındığı iddia edildi.

Açıklamada, “Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarında terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı vb. eylemlerin engellenmesi amacıyla; Tunceli-Pülümür, Tunceli-Ovacık Karayolları, Tunceli-Pülümür, Tunceli-Ovacık Karayolları 15 Eylül 2015 günü saat 05.00’den 18 Eylül 2015 günü saat 05.00’e kadar trafiğe kapatılmıştır” denildi. / ajanslar

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER