Edremit'te BDP İlçe Binası'na saldırı

BDP Edremit İlçe binasına saldırı düzenlendi. Saldırıda binanı camları kırılırken BDP'liler basın açıklaması yaptı.

Edremit'te BDP İlçe Binası'na saldırı
Van'ın Edremit ilçesinde, Sahil Yolu Caddesi üzerinde bulanan BDP ilçe binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırıda binanın camları kırıldı. Saldırıya ilişkin BDP'liler basın açıklaması yaptı. İlçe binası önünde yapılan açıklamaya çok sayıda yurttaşın yanı sıra BDP'li yöneticileri ve Bostaniçi Belde Belediyesi Başkanı Nezahat Ergüneş katıldı.

Söz konusu saldırının provokasyon amaçlı olduğunu söyleyen BDP Edremit İlçe Eş Başkanı Fatih Şahin, Kürt halkının kazanımları ve onurlu direnişini hazmedemeyenlerin yeniden 90'lı yıllardaki kirli ve karanlık eylemlere el attığını söyledi. 

BDP'nin halkın partisi olduğuna ve halktan güç yoluna devam ettiğine işaret eden Şahin, "Partimize dönük bu saldırıyı gerçekleştirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu parti halkın partisidir ve halkın iradesini hiçbir güç kıramaz. Partimize dönük doksanlı yıllardaki gibi kirli, karanlık eylemler gerçekleştirenler hedeflerine asla varamayacaklardır ve bize haklı davamızda asla geri adım attıramayacaktır " dedi. 
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER