Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma

Antep'te emniyet müdürlüğüne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştirenlerden canlı bomba olduğu iddia edilen kişi vuruldu.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma çıktı. Emniyet binasına girmek isteyen saldırganlardan biri ateş ederek kaçtı, diğeri otoparkta sıkıştırıldı. Çatışmada 1 polis yaralanırken, bölgede hareketlilik sürüyor. Reuters'a konuşan bir yetkili canlı bombanın vurulduğunu söyledi.


Emniyet binası önünde polisle çatışmaya giren saldırganların üç kişi olduğu öne sürülüyor. Saldırganlardan birinin öldürüldüğü, diğerinin olay yerinden kaçtığı, bir diğerinin ise otoparkta kıstırıldığı ve Özel Harekat Polislerinin operasyon düzenlediği belirtiliyor. Saldırıyı düzenleyen saldırganlardan birinin canlı bomba olabileceği de ifade ediliyor.

Gaziantep 27 Gazetesi muhabiri Muharrem Türkoğlu, Habertürk canlı yayınında yaptığı açıklamada, “Net bilgi alamıyoruz. Şahıslar silah sıkarak kaçıyorlar. O esnada bir kişinin yere düştüğünü gördük. Düşen kişinin terörist mi, polis mi olduğunu öğrenemedik” ifadelerini kullandı. (DHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER