Hakkari yolunda aracın üzerine dev kayalar düştü, kurtarmaya giden ekiplerde son anda kurtuldu

Hakkari'de şehir girişinde meydana gelen kaza yürekleri yaktı. Dağdan kopan kaya parçaları seyir halindeki otomobilin üstüne düştü kazada iki kişi yaralandı. Araç ise kullanılamaz hale geldi.

Hakkari yolunda aracın üzerine dev kayalar düştü, kurtarmaya giden ekiplerde son anda kurtuldu

Hakkari-Van karayolunda Seyir halindeki aracın üzerine kaya düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Olay yerine giden İtfaiye polis Afad ve gazetecilerin üzerine de dev kaya parçaları düşerken an be an görüntülendi.

Kaza, Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan depin köprüsü mevkiinde meydana geldi. Yüksekova'dan Hakkari'ye gelmekte olan Ebubekir Güzel (39) yönetimindeki 72 AAC 585 plakalı aracın üzerine kaya parçaları düştü. Kazada araç içerisinde bulunan Ebubekir ve Mesut güzel yaralandı. Olay yerine giden İtfaiye polis, Afad ekiplerin üzerine de dev kayalar düştü. Son anda olay yerine uzaklaşan ekiplerin kaçış anı DHA muhabiri Mehmet Özkan ve ANKA muhabiri Şahan Çelik tarafından an be an görüntülendi.

Can kaybının yaşanmadığı olay yerine gelen karayolları ekipleri dev kayaları yoldan temizlerken, yaralılar da Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2022, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER