İnce: Erdoğan yolda bulduklarını, yola çıktıklarına tercih eden adamdır

CHP’li vekil İnce, “Erdoğan yolda bulduklarını, yola çıktıklarına tercih eden adamdır. Bunu hala anlamadılarsa ben ne diyeyim? Her şey bir kişinin siyasi ikbali içindir” dedi.

İnce: Erdoğan yolda bulduklarını, yola çıktıklarına tercih eden adamdır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

İnce, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında bir krizden söz ediliyor. Nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Davutoğlu Terör Örgütü geliyor”

“Bu bir saray darbesidir. Partinin tüzüğünü yazan Ertuğrul Yalçınbayır nerede? Yok. Kardeşim Abdullah nerede? Yok. Bülent Abi nerede? ‘O zat’ oldu. Abdüllatif Şener nerede? Yok. Yolda buldukları, bir de yola çıktıkları var. Recep Tayyip Erdoğan yolda bulduklarını, yola çıktıklarına tercih eden adamdır. Bunu hala anlamadılarsa ben ne diyeyim?

“Her şey bir kişinin siyasi ikbali içindir. Gözünü başkanlık bürümüş birisi için kardeş katli vaciptir. Bunu yapacaktır. Bu öğretiden, felsefeden geliyor. Davutoğlu’nu uyarıyorum; Suriye politikasını, Çözüm Süreci’ni, Dolmabahçe’yi onun üzerine yıkacak. Hepsini onun üzerine yıkıp, onu da satacak. Hep birlikte göreceğiz.

“Hepsini onun üzerine yıkıp, onu da satacak. Hep birlikte göreceğiz. Önce ETÖ vardı. Ergenekon Terör Örgütü. Sonra ne oldu? FETÖ oldu. Şimdi de DTÖ geliyor. Davutoğlu Terör Örgütü.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER