İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı uyuşturucudan tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C., 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasından tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı uyuşturucudan tutuklandı
'Uyuşturucu ticareti yapmak' iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sev edilen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. tutuklandı, cezaevine konuldu.


Dün geceyi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren Ö.C Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra Bakırköy Adliyesi'ne getirilen eski Emniyet Müdürü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve Üsküdar'daki cezaevine konuldu. Olayın ortaya çıkmasından sonra açığa alınan Ö.C'nin cezaevine girdiği sırada yüzünü gizlemeye çalıştığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

Bir uyuşturucu kuryesi geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Kurye ile bağlantılı olduğu düşünülen şüphelilerin evine de polis baskın yaptı. Eve yapılan baskında uyuşturucu (bonzai) ele geçirildi. Uyuşturucunun ele geçirildiği evi kimin kiraladığını araştıran polis, emniyet müdür yardımcısı Ö. C. 'nin adına ulaştı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı şüpheli Ö. C. "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan daha önce serbest bırakılmış, itiraz üzerine hakkında tutuklama talebiyle yakalama kararı çıkarılmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER