İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 84.yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ (Hakkari),(DHA)

Şemdinli ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 84.yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı, Cumhuriyet Savcısı Cihan Terzioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Erdoğan Carık, İlçe Emniyet Müdürü Murat Evren, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar, İstiklal Marşı Kabulünün 99. yıldönümü ve şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 84. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na katıldı.

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şiirler okundu, tiyatro gösterisi sergilendi.

Program, İstiklal Marşını en güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesiyle sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 18:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER