Market sahibini göremeyince parayı kameraya gösterip şeker aldı

Düzce'de bir çocuk, market sahibi dükkanda olmadığı sırada içeri girdi. Şeker almak isteyen çocuk parayı güvenlik kamerasına gösterip kasanın üzerine koydu. Ancak daha sonra 'içine sinmediği için' geri bıraktı!

Market sahibini göremeyince parayı kameraya gösterip şeker aldı
Düzce’de bir çocuk, gittiği markette kasada kimseyi göremeyince parayı güvenlik kamerasına gösterip kasanın üstüne koyarak şeker aldı. Daha sonra yaptığı hareketin ‘içine sinmediğini’ söyleyen 13 yaşındaki Rüya Esendağ, şekeri yerine koyup, parasını aldı.

Akçakoca ilçesinde meydana gelen olayda Esendağ, şekeri almaktan vazgeçtiği sırada market sahibi Nedim İşgören’in gelmesi ile durumu anlattı. Bunun üzerine kamera görüntülerini izleyen  İşgören, Esendağ’ın davranışı karşısında duygulandı, küçük çocuğa teşekkür etti.

.

‘İÇİME SİNMEDİ’

Rüya Esendağ, “Market sahibini dükkanda göremeyince aldığım şekerleri ve parasını kameraya göstererek kasanın üstüne koydum. Daha sonra içime sinmedi tekrar şekerleri yerine koyarken market sahibi geldi. Bana teşekkür etti. ‘Herkes senin yaptığını yapmazdı’ dedi” diye konuştu. Nedim İşgören ise, “Çocuklar bizim çiçeğimiz, böyle bir davranışta bulunduğu için ona dükkanımı emanet ederim” dedi. (DÜZCE/DHA)

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2018, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER