Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Nusaybin’de zırhlı araçtan açılan ateş sonucu 3 yurttaş yaralandı. Yaralananlara yardım etmek isteyenlere izin verilmediği belirtilirken 3 kişiden 2’si hayatını kaybetti. 6 polisin de yaralı olduğu belirtildi.

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Bu sabah yeniden sokağa çıkma yasağı ilan edilen Mardin’in Nusaybin ilçesinde, Dicle Mahallesi Liyan Sokak’ta kobra tipi zırhlı araçtan açılan ateş sonucu yaralandığı iddia edilen 3 yurttaştan 2’si olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren yurttaşlardan birinin Mehmet Emin İnan olduğu belirtilirken, yaşamını yitiren diğer yurttaşın ismi öğrenilemedi.

DİHA’nın haberine göre; aynı mahallede Rabiya Taylan ve isminin Ahmet olduğu belirtilen bir kişi ile isimleri öğrenilemeyen 2 yurttaşın daha yaralandığı belirtildi.

Mahallede yaşamını yitiren ve yaralananlara yardım etmek isteyen yurttaşların ise polisin izin vermediği belirtiliyor. Polisin yardıma gitmeye çalışan yurttaşların üzerine ateş açtığı ifade edildi.

Nusaybin’de sabah 07.00 itibariyle 5. kez sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasak, Abdulkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi’nde uygulanıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2015, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER