'Seçimi senin yüzünden kaybettik' dayağı

Çorum'un Osmancık ilçesinde belediye başkan aday adayı olan Cafer Karlı, AK Parti'li Mehmet Yücel tarafından dövüldü. Karlı Çorum'da seçimin kaybedilmesi nedeniyle dövüldüğü öne sürdü.

'Seçimi senin yüzünden kaybettik' dayağı
AK Parti’li İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Yücel, Osmancık Belediyesi seçimlerinde aday adayı olan AK Parti eski İlçe Başkanı Cafer Karlı’yı dövdü. Karlı, kendisini darp ettiği gerekçesiyle Mehmet Yücel’den şikayetçi oldu.


Karlı verdiği ifadede olayı  “Dün saat 15.15 sıralarında Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinden fide aldığım sırada İl Genel Meclisi Üyesi olan Mehmet Yücel iş yerimin önünde yanıma geldi. Biz senin yaptığını unutmadık, seçimi senin yüzünden kaybettik. ” şeklinde anlattı. Karlı ağır hakaretlere de maruz kaldığını aktardı.

Suratına birkaç defa yumruk alan Cafer Karlı, iş yerinin önünde bulunan fide kasalarının üzerine düştü. Kendini savunmaya çalışan Karlı, karşı tarafa herhangi bir saldırıda bulunmazken, iş yeri sahibi araya girdi ve ikisini ayırdı.

Karşı tarafın kendisine beden gücü kullanarak saldırdığını ifade eden Karlı, Osmancık Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. Daha önce herhangi bir husumetlerinin olmadığını, ilk defa böyle bir olay yaşandığını belirten Karlı, darp eden ve hakarette bulunan Mehmet Yücel’den davacı ve şikâyetçi oldu.

Osmancık daha önce uzun yıllar AK Parti belediye başkanları tarafından yönetirken, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP adayı Ahmet Gelgör belediye başkanlığını kazanmıştı. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER