Şemdinli Belediyesi Logo Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Şemdinli Belediyesinin kimliğini ve marka değerini ön plana çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek özgün bir logo oluşturulması amacıyla açılan yarışma sonuçlandı.

Şemdinli Belediyesi Logo Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Şemdinli Belediyesinin kimliğini ve marka değerini ön plana çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek özgün bir logo oluşturulması amacıyla açılan yarışma sonuçlandı. Adayların en fazla üç adet çalışma ile katılabildikleri ve 178 eserin yer aldığı logolar, seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Seçici kurul tarafından eserler arasında belediye ve ilçenin kültürel, tarih ve sosyal yapısını yansıtabilecek çağdaş bir logonun seçilmesi konusunda hem fikir olunduğu ve eserlerin bu yöntemle değerlendirildiği açıklandı. Şemdinli Belediyesi logosunun ifade edebilecek özgünlük ve birinciliğe Konya’nın Selçuklu ilçesinden yarışmaya katılan BETA555-3 rumuzlu tasarım seçilirken, yarışmaya Şemdinli ilçesinden katılan EYUP22 rumuzlu tasarım ikinci, yarışmaya Şemdinli ilçesinden katılan ARMANÇ333 rumuzlu tasarım ise üçüncü olarak seçildi.

Belediye Başkanı Tahir Saklı, dereceye giren yarışmacıları tebrik ederken, yarışmaya katılanlara da teşekkür etti.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER