Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzun temeli atıldı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ile Şemdinli Belediyes tarafından yapılacak yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı. 

Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzun temeli atıldı

Şemdinli ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ile Şemdinli Belediyes tarafından yapılacak yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı. 

İlçenin Pesan mevkisinde belediyeye ait garaj bölgesinde düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı, Emniyet Müdürü Yılmaz Demirel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erdoğan Carık, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Başkan Saklı, yüzme havuzunun ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek; "kanaat önderleri, muhtarlar, siyasi parti ve sendika temsilcilerimizle, sayın kaymakamımız ve protokol üyeleri ile beraber yarı olimpik yüzme havuzumuzun temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. İlçemize hayırlı olsun." dedi. 

Yaplan konuşmaların ardından yarı olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı. Yarı olimpik havuzunda sauna, kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici terası, duş odaları, fitnes salonu, hamam ve buhar odalarının yer alacağı belirtildi.

ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER