Şemdinli'de yıl sonu sergisine yoğun ilgi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, 'Hayat Boyu Öğrenme' programı kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Aile Destek Merkezi tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Şemdinli'de yıl sonu sergisine yoğun ilgi

Şemdinli ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında Halk Eğitim Merkezi ve Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi yoğun ilgi gördü.

Şemdinli öğretmenler evi bahçesinde düzenlenen serginin açılışına İlçe Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Garnizon Komutanı Mustafa Özay, Belediye Başkanı Fahri Şakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan, kurum amirleri, öğretmenler usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, serginin açılış konuşmasını yapan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bülent Saraç "Halk Eğitim Merkezimizin en temel görevi her zaman her yerde herkes için hayat boyu eğitim faaliyetleri olmuştur. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Şemdinli Halk Eğitim Merkezimizde bin 290 kurs açılmıştır. Bu kurslarımıza toplam on beş bin 700 kişi kaydedilmiş bunların içerisinde iki bin 246 bayan ile bin 340 erkek kursiyer sertifika almıştır. Halk Eğitim Merkezimizde kilim, el sanatları, nakış gibi kültürel değerleri günümüze taşıyan kurslarımızın yanında yabancı dil çeşitli spor, müzik kursları ve daha birçok kursumuz yer almaktadır" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Kaymakam Ateş ve beraberinde bulunan protokol üyeleri; sergiyi gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER