Şemdinli'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müjdesi

Ankara'da bir dizi temaslarda bulunan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve beraberinde bulunan AK Parti Milletvekili Husret Dinç, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve bölge belediye başkanları, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek; Bakan Koca'dan Şemdinli için Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağı sözünü aldı.

Şemdinli'ye Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müjdesi

Ankara'da bir dizi temaslarda bulunan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve beraberinde bulunan AK Parti Milletvekili Husret Dinç, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve bölge belediye başkanları, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti. Başkan Saklı, Bakan Koca'dan Şemdinli için Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağı sözünü aldıklarını kaydetti.

AK Parti Hakkari Milletvekili Sayın Husret Dinç, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret eden, Milletvekili Dinç, İl Başkanı Gür, Şemdinli Belediye Başkanı Saklı ve beraberindekiler; il ve ilçelerin sağlıkla ilgili taleplerini iletti. Başkan Saklı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek; " Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'dan Şemdinli için Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin yapılacağı sözünü aldık. Şemdinli Devlet Hastanesi için de Doppler Ultrason (Renkli Ultrason) cihazı sözünü aldık. İnşallah en kısa zamanda bununla ilgili çalışmalar başlatılacak. İlçemize hayırlı olsun. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunarız." dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2020, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER