Şemdinli'de 'elektrik' toplantısı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde son günlerde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili toplantı yapıldı.

Şemdinli'de 'elektrik' toplantısı
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Vangölü Elektrik ve Dağıtım Şirketi (VEDAŞ) İlçe İşletme Başmühendisliği'nde düzenlenen toplantıda konuşan VEDAŞ İl Müdürü 
İsmail Özdemir, ilçede kaçak enerji kullanımın oranın yüksek olduğunu belirtti.

Şemdinli ilçesinde son günlerde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili muhtarlarla beraber toplantı yapıldı.

Şemdinli VEDAŞ İşletme Şefliği'nde düzenlenen toplantıya VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, köy muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İsmail Özdemir, toplantıya katılan muhtarlardan tasarruf konusunda destek istedi. Özdemir konuşmasında, "Eğer destek olunmazsa en kısa zamanda enerji merkezimiz devre dışı kalabilir, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerimiz aylarca elektriksiz kalabilir. Çünkü başka alternatifimiz yok" dedi.

Özdemir, "Lütfen vatandaşlar bize destek olsun. Herkes evinde üç soba değil bir soba taksın, herkes ihtiyacı kadar su ısıttığı zaman elektrik fişini çeksin. Daha önce yaptığımız ve yapımı devam eden ilçeye ayrı bir trafo çalışmamız var. Bunu da önümüzdeki yıl bitirmeyi planladık. Bu sürede enerji sıkıntı ve düşüklüğü yaşanabilir. Bunun da en büyük nedeni kaçak kullanımın fazla olması. Burada bulunan tüm muhtarlarımızın da kendi mahalle ve köylerindeki vatandaşları, kaçak kullanmamaları konusunda uyarmasını istiyoruz. Bizlere yardımcı olmaları konusunda gereken yardımlarını esirgemeyeceklerini düşünüyorum." dedi. 

IMG_1050

IMG_1061

IMG_1068

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
elektrik kacakmis
elektrik kacakmis - 8 yıl Önce

Yedek hatlar vardi daha once ozelesti o hatlarda devredisi mi oldu yok kardesim kacak varmis eee bul ozman gerekeni yap isle cezasini ama sorun kacak olamsi degil sorun yonetmenlikte baska bir sey degil gecen enerji bakanligini aradim 10 dakikia icinde elektrik geldi nasilda isteyince geliyormus demek oyuncak gibi oynuyosunuz.

Cüneyt GEZER
Cüneyt GEZER - 8 yıl Önce

Kaçak kayıp bedelini her abuneden alıyorsunuz buda haksızlık oluyor kaçak elektirikkulananlardan alın

SIRADAKİ HABER