Şemdinli'de Nupelda Cafe-Restaurant açıldı

Şemdinli ilçesinde Nupelda Cafe-Restaurant Öktem İş Hanında halkın hizmetine açıldı.

Şemdinli'de Nupelda  Cafe-Restaurant açıldı
İlhan DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesinde Öktem İş hanında açılan Nupelda Cafe-Restaurant artık müşterilerini bekliyor. İşyerinin açılışını Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal ile Şemdinli Belediye Başkan Vekili Berivan Avcı yaparken, vatandaşların da yoğun ilgisi dikkat çekti.

Açılışı yapılan işyerinin sahibi Erkan Aker, halkın göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.
Açılış Kurdelesinin kesilmesi esnasında Kaymakam Adem Ünal ve Belediye Başkan Vekili Berivan Avcı, Şemdinli'ye yakışır güzel, nezih bir işletmenin hayata geçtiğini söyleyerek başarı dileklerinde bulundu.

Açılışa Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, Şemdinli Belediye Başkan Vekili Berivan Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demircan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş kaltıldı.

Açılış sonrasında davetlilere soğuk - sıcak içecekler ve tatlı ikramında bulundu.

Açılışa katılan davetliler yöre sanatçılarından Vahit Tekin'in seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 08:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
hacer canan
hacer canan - 10 yıl Önce

sn.erkan aker yeni iş yerinizin size mutlulukla beraber bol kazanç we huzurlu günleri de getirmesini yeni açılışlara vesile olmasını umut ediyoruz...bu güzel adımınızdan dolayı tebrik ederiz...

gülsüm aker
gülsüm aker - 10 yıl Önce

abicim her şey çok güzel görünüyo şemdinlinin böyle güzel bir yere ihtiyacı wardı emeginden dolayı kutlar başarılı bol kazançlı günler dilerim..hayırlı olsun...

ilhami AKER
ilhami AKER - 10 yıl Önce

amcaoğlu hayırlı olsun başarılarının devamını dilerim allah utandırmasın...

SIRADAKİ HABER