Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılıyor

Halka Bankası Bölge müdürlüğünden gelen bir heyet Şemdinli ilçesine gelerek yeni açılacak şube için esnafları ziyaret etti.

Şemdinli'ye Halk Bankası Şubesi Açılıyor
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Diyarbakır Halk Bankası Bölge Müdürü Deniz Yıldırım, Pazarlama müdürü Hayriye Diker, Operasyon müdürü Ali Yanık, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Halk Bankası şube müdürü Abdulkerim Kayhan,  Meclis Başkanı Nedim Selçuk, ve yönetim kurulu üyeleri Şemdinli’ye açılacak olan halk bankası şubesi için esnafları ziyaret etti.

Şemdinli'de esnafları ziyaret eden heyet vatandaşların buraya yeni bir bankanın açılması esnaf olarak çok rahatlanacaklarını dile getirdiler.
 
Şemdinli'ye yeni halk bankası şubesini açmak için geldiğini söyleyen Halk Bankası Bölge müdürü Deniz Yıldırım, beklentilerimden daha iyi çıktı. Esnafları gezdik çok olumlu cevaplar aldık önümüzdeki nisan mayıs ayları içerisinde açmayı düşünüyoruz dedi. 
 
Kısa bir açıklama yapan YÜTSO başkanı Salih Özdemir, ilçemizde tek banka şubesinin olması vatandaşlarımızın bankacılık işlemlerini sağlıklı yürütmesine olanak vermiyordu. Bu nedenle alternatif bir bankaya ihtiyaç duyulmaktaydı. Bizlerde halkımızdan gelen yoğun talepler nedeniyle yeni bir banka şubesi açılması için girişimlerde bulunduk. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Halk Bankası Bölge Müdürlüğü Şemdinli ilçemize şube açılması kararını verdi. 

Halk Bankası şubesinin açılması ile birlikte hem vatandaşlarımız istedikleri Bankayı tercih edecek hem de Şemdinli ekonomik olarak daha hızlı kalkınacaktır. En kısa sürede faaliyete geçecek olan Halk Bankası Şemdinli Şubesi'nin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. 
 
Şemdinli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muarrem Tekin, uzun zamandır bunla ilgili çalışmalarımız vardı. Şemdinli yıllardır tek şube ile yürütülmektedir. Artık bunun son bulmasını arzu ediyoruz. Bu konuda Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimleri çok oldu kendilerine bu konuda Şemdinli halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz. Umut ediyoruz en kısa zamanda bu hizmetti buraya getiriler dedi.
 
Heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER