Silahlı kavga : 3’ü polis, 6 yaralı!

Kayseri'de kahve işleten 23 yaşındaki Yusuf Duran ile 31 yaşındaki Emre Taşer ve 35 yaşındaki Kadir Şahin arasında silahlı kavga çıktı.

Silahlı kavga : 3’ü polis, 6 yaralı!
Kavga sırasında av tüfeği ile ateş açan Yusuf Duran, Emre Taşer ve Kadir Şahin ile kavgayı ayırmak isteyen polis memurları Zülküf Öztürk, Davut Erkan ve Muzaffer Yaylacı'yı yaraladı.

Olay, Hunat mahallesi Kalpaklıoğlu Caddesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Emre Taşer Kadir Şahin ile birlikte kahve işleten Yusuf Duran'ın yanına gitti. Duran, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan kişilere yanındaki av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Silah seslerini duyan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Zülküf Öztürk ile Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde görevli Davut Erkan ile Muzaffer Yaylacı kavgayı ayırmak üzere olay yerine geldi. Yusuf Duran, ateş etmeyi sürdürürken polis memurlarını da yaraladı. Olay yerine çağrılan ambulanslar, yaralanan Emre Taşer, Kadir Şahin, Yusuf Duran ve polis memurları Zülküf Öztürk, Davut Erkan ve Muzaffer Yaylacı'yı Kayseri Eğitim ve Araştırma ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Yaralanan polis memurlarından Davut E. ile Muzaffer Yaylacı'nın tedavileri ardından taburcu edildiği, Zülküf Öztürk'ün ameliyata alındığı belirtildi. Soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. / dha
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER