Şişli Belediyesine Silahlı Saldırı

MHP seçim bürosuna düzenlenen ve bir kişinin öldüğü saldırının ardından dün gece de Şişli Belediye binasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Şişli Belediyesine Silahlı Saldırı
Şişli Belediye binasına dün akşam 23.30 sularında silahlı saldırı düzenlendi. Belediyeye 70 metre uzaklıktaki bir binanın yanından uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yaşananlar sonrası basın toplantısı düzenleyen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediye BaşkanıMustafa Sarıgül, önceki akşam bir kişinin öldüğü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim bürosuna düzenlenen saldırının ardından şimdi de Şişli Belediyesi’ne saldırı düzenlenmesinin düşündürücü olduğunu söyledi.

"Demokrasi olmazsa bizler de olmayız. Ülkeyi yönetenler de ülkede muhalefet görevi yürütenler de hepimizin düşünmesi gerekenler öncelikle demokrasiyi kurum ve kurallarıyla yaşatmaktır. Biz her zaman silahlar gitmeli ve barış gelmeli diyoruz.

“Herkes kendi düşüncesini, fikrini özgürce söylemeli, kaba kuvvete dayanan, silahlı olaylara dayanan olayların kimseye faydası kesinlikle olmaz. Emniyet mensubu arkadaşlarımız olayın başından beri duyarlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyorlar. Mutlaka kim olursa olsun bu olayın açığa çıkması lazım. / Bianet

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER