Sur'dan sosyal medyayı ayağa kaldıran fotoğraflar!

"Diyarbakır Valiliği, Sur’dan 14 kişinin tahliye edildiğini açıkladı. Valilik açıklamasının ardından bu fotoğraflar yansıdı. Valilik yetkilileri fotoğraflarla ilgili bilgi sahibi olmadıklarını belirtti."

Sur'dan sosyal medyayı ayağa kaldıran fotoğraflar!
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar 2 Aralık’tan bu yana sürüyor. Diyarbakır Valiliği, bölgede kadın ve çocukların olduğuna dair ihbarlar üzerine dün saat 16.00 ile 17.15 saatleri arasında yeniden güvenlik koridori açıldığını, 1’i çocuk, 2’si kadın 14 kişinin tahliye edildiğini açıkladı. 


Valilik açıklamasında “Güvenlik güçlerimize ulaşan vatandaş olması durumunda güvenli bölgeye tahliye edilecektir. Teslim olan BTÖ mensubu olması durumunda da ilgililer adli makamlara teslim edilecektir” denildi. 

Valilik açıklamasının ardından Sur’da çekildiği belirtilen ve duvar dibinde 7 erkeğin çıplak olarak görüldüğü fotoğraflar basına ve sosyal medyaya yansıdı. Şahısların başında ise askeri kıyafetli kişiler olduğu görülüyor.  

HDP'Lİ VEKİL FOTOĞRAFI PAYLAŞTI, "GUANTANAMO'DAN FARKSIZ" DEDİ

HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen de Twitter adresinden çıplak teröristlerin fotoğrafını paylaşarak "Ebû gureyb ve Guantanamo manzaralarından farksız" notunu düştü. / ajanslar



 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER