Tuğgeneral Metin Tokel'den Şemdinli esnafına ziyaret

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne gelen Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Şemdinli'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Tuğgeneral Metin Tokel'den Şemdinli esnafına ziyaret
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli ilçesine gelen Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı'nı denetledikten sonra müteakibinde Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal ile beraber ilçenin cumhuriyet caddesinde bulunan esnafları ziyarette bulundu.

Cumhuriyet caddesi ve Serment Caddesi üzerindeki iş yerlerine giren Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşlar ile çay içip sohbet etti. Tuğgeneral Tokel'i karşısında gören ilçe esnafı da memnuniyetlerini dile getirdi.

Yüksekova 3'üncü Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel'in efnaf ziyaretine, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdoğan Baykal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Demirel, İlçe Emniyet Müdürü Atakan Coşku, Ak Parti İlçe Başkanı Fikri Algül, MHP ilçe Başkanı Erhan Eren ve Korucular Derneği Başkanı Ubeydullah Şen eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER