'Türkiye'de yeni darbe konuşuluyor'

Abdulkadir Selvi, Rodos Adası'na kaçan 'FETÖ'cüler arasında yeni darbenin konuşulduğunu öne sürdü. Bilgi kaynağını açıklamayan Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ima ederek 'Bayramı kimin yapacağını göreceğiz' diyorlar" iddiasında bulundu.

'Türkiye'de yeni darbe konuşuluyor'
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “FETÖ’cülerden yeni darbe tarihi” başlıklı yazısında, ikinci bir darbe girişimi ihtimali iddiasını gündeme getirdi. Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘kontrollü darbe’ tanımı için de “Batılı istihbarat örgütleri ve FETÖ tarafından ortak geliştirilmiş bir tanımlama” dedi.


Selvi’nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

Konuşma Yunanistan’a kaçmak üzere Rodos Adası’nda bekletilen FETÖ’cüler arasında geçiyor.

“15 Haziran’a kadar ne olacağını göreceğiz. Bu sefer çok kan akacak” diyorlar. Türkiye’de yeni darbenin tarihini konuşuyorlar.

İçlerinde daha kıdemli olduğu anlaşılan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ima ederek, “Bayramı kimin yapacağını göreceğiz” diyor.

Darbe paranoyası içinde değilim. Ama 15 Temmuz öncesinde de “Darbe yapamazlar” diye kestirip atmak yerine o konuda derinleşebilseydik. Bunlar başımıza gelmezdi. 15 Temmuz duruşmalarını görmüyor musunuz? Nasıl bir özgüven içindeler. Belli ki kulaklarına bir şeyler fısıldanmış.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER