Van Özalp belediye eş başkanı görevinden uzaklaştırıldı

Van Özalp Belediye Eş Başkanı Handan Bağcı, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Okan Bayram ve Belediye Meclis Gyesi Fevzi keleş İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla görevinden uzaklaştırıldı.

Van Özalp belediye eş başkanı görevinden uzaklaştırıldı

Demokratik Bölgeler Partisi’nin (DBP) Van Özalp Belediye Eş Başkanı Handan Bağcı, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Okan Bayram ve Belediye Meclis Gyesi Fevzi keleş İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla görevinden uzaklaştırıldı.

Van’ın Özalp ilçesinde Belediye Eş Başkanı Bağcı’nın da aralarında olduğu 9 kişi, 1 Ekim günü Tepedam köyünde 2 PKK’li ile bir sivilin hayatını kaybettiği ve bir sivilin de ağır yaralandığı asker müdahalesi sorası köye gitmek isterken köy girişinde özel harekat timleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Bağcı, Bayram ve Hazır, çıkarıldıkları 1’inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ’Terör örgütü adına suç işlemek’, ’Görevli memura mukavemet’ ve ’Mala zarar verme’ suçlarından tutuklanmıştı.

Tutuklanan Özalp Belediye Eş Başkanı Bağcı, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Okan Bayram, Belediye Meclis üyesi Fevzi Keleş İçişleri Bakanlığı tarafından görevlerinden uzaklaştırıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER