Yılmaz Erdoğan’dan Şemdinlili çobana oyunculuk teklifi

Şemdinlili çoban Bilal Özer, bir arkadaşı aracılığıyla ulaştığı Hakkarili ünlü Yönetmen ve Şair Yılmaz Erdoğan’ın kendisine oyunculuk teklifi yaptığını söyledi.

Yılmaz Erdoğan’dan Şemdinlili çobana oyunculuk teklifi

Zor koşullarda hayvancılık yaparken çektiği birçok videosu sosyal medyada viral olan Şemdinlili Bilal Özer, Yılmaz Erdoğan’ın kendisini BKM’ye davet ettiğini söyledi. Şemdinli’ye 36 kilometre mesafede, İran sınırında bulunan Alan (Helane) köyünde yaşayan Özer, aldığı teklifi Yüksekova Haber muhabirine anlattı.

"Komik ve doğa manzarası içerikli videoları paylaşarak tanınır hale geldim"

Özer, 25 yıldır köyde yaşadığını belirterek, “Ortaokulu bitirmeden bırakmak zorunda kaldım. Babamın sağlık sorunları nedeniyle bu mesleğe geçtim. 40 küçükbaş hayvandan başlayıp 250 koyuna kadar işimi büyüttüm. Çobanlık yaparken çektiğim videoları TikTok, Instagram ve Facebook platformlarında paylaşmaya başladım. Komik ve doğa manzarası içerikli videoları paylaşarak tanınır hale geldim. Videolarımın beğenilmesi beni mutlu ediyor. Daha iyi yerlere gelebilmek için çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi.

Oyunculuk eğitiminde başarılı olursa İnci Taneleri’nde de oynayacak

Geçen gün güzel bir haber aldığını belirten Özer, “Bir arkadaşım aracılığıyla ulaştığım Yılmaz Erdoğan hocamız geçen gün beni BKM’nin tiyatro ekibine davet edildim. İnşallah bayramdan sonra İstanbul’a gidip hem ekiple hem de Yılmaz Erdoğan hocamızla tanışacağım. Eğer çalışmalarda başarılı olursam dizilerde boy göstereceğim” dedi. Özer, Yılmaz Erdoğan’ın kendisine eğitimlerde başarılı olursa İnci Taneleri’nde de oynatacağını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Arıkan
Metin Arıkan - 2 ay Önce

Doğada zaman geçiren, doğayla barışık bir gencin, yaşamın her alanında başarılı olacağına inanıyorum. Oyunculuk dahil. Başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER