YÜTSO Başkanı Özdemir muhtarlarla birlikte Yüksekova Kaymakamıyla görüştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki mahalle muhtarları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ile birlikte Kaymakam İbrahim Çenet'le görüştü.

YÜTSO Başkanı Özdemir muhtarlarla birlikte Yüksekova Kaymakamıyla görüştü
Yüksekova'da 13 Mart 2016 tarihinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürerken ilçede bulunan mahalle muhtarları, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ile birlikte Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ile görüştü.

İlçe muhtarları ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir'le makamında görüşen Kaymakam Çenet ilçede devam eden sokağa çıkma yasağı ve yasak sonrası yapılacaklarla ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Yapılan görüşmenin ardından bir açıklama yapan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, "Kaymakam Beyle ilçemizde devam eden ve kısa bir süre sonra biteceği söylenen sokağa çıkma yasağının ardından doğacak ihtiyaçlarla ilgili hazırlıklar ve yapılması gerekenlerle ilgili bir görüşmemiz oldu. İlçemizin sorunlarını istişare ettik. Mahalle muhtarlarımız mahallerindeki sıkıntıları ve şikayetlerini dile getirdiler. Bizler de biran önce sokağa çıkma yasağının sona ermesini bekliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER