Zaman gazetesinin logosu değişti

Zaman gazetesine atanan kayyum yönetimi, gazetenin logosunu değiştirdi.

Zaman gazetesinin logosu değişti

Zaman gazetesinin logosu değişti.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Kenan Kıran, değişikliğin nedenini “Okuyucularımız örgüt bültenini çağrıştırdığı için logomuzun değişmesini istedi” diyerek açıklamıştı.

Zaman gazetesi

Zaman gazetesi, 3 Kasım 1986’da yayına başladı.

İlk sayısının logosu ve sayfaları siyah-beyazdı. 18 Kasım 1994 yılında mizanpajı değişen Zaman, kırmızı bir logoyla çıktı.

Logonun mavi renk olmasıysa 3 Kasım 2001’deki büyük değişiklikle oldu. Aynı tarihte gazetenin sayfa tasarımı da değişti. 20 Nisan 2009’da da ufak tefek değişiklikler yapıldı.

İlk Fehmi Koru’nun genel yayın yönetmenliğini yaptığı Zaman Gazetesi’ni 2001-2015 arasında Ekrem Dumanlı yönetti. Dumanlı 14 Aralık 2014’teki operasyon sırasında gazetedeki odasından gözaltına alınmıştı.

Daha sonra serbest bırakılan Dumanlı, yaklaşık bir yıl sonra, 6 Ekim 2015’te görevinden istifa etti. Gazetenin yönetimini Abdülhamit Bilici’ye devretti. Bilici, kayyum tarafından 5 Mart’ta işten çıkarılana kadar görevine devam etti.

4 Mart 2016’da İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Zaman gazetesinin de bağlı bulunduğu Feza Gazetecilik’e kayyum atanmasının ardından Yeni Akit Haber Müdürü Kenan Kıran, gazetenin genel yayın yönetmeni olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER