Zincirleme kazada akaryakıt tankeri alev aldı: 3 ölü 

Aydın'da zincirleme kaza oldu, akaryakıt tankeri alev aldı. 3 kişi yaşamını yitirdi.

Zincirleme kazada akaryakıt tankeri alev aldı: 3 ölü 
Aydın'da meydana gelen zincirleme kazada, akaryakıt tankeri alev aldı. 3 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Kaza sırasında alev alıp yanan akaryakıt tankeri, itfaiye ekiplerince  söndürüldü.


Kaza, bugün saat 18.30 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu Çakırbeyli kavşağında meydana geldi. İzmir Aliağa rafinerisinden yüklediği benzini Muğla'ya götüren Ünal Akbal yönetimindeki 09 LF 414 plakalı tanker, kavşakta Mustafa Kara yönetimindeki 45 RA 1161 plakalı otomobile çarptı, ardından da karşı yönden gelen Saygı Gümüştaş yönetimindeki 09 JC 693 plakalı kamyonetle çarpıştı. Devrilen benzin yüklü tanker, alev aldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Kazada, otomobil sürücü Mustafa Kara ile yanındaki Ahmet Çoban ve İhsan Çimen yaşamlarını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Saygı Gümüştaş ile yanındaki Süslem Karayel, Güldünya Çelebi, Hülya Özlem ve tanker şoförü Ünal Akbal ise yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşamını yitiren 3 kişinin cesedi, yapılan incelemenin ardından Aydın Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. 

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da olay yerinde incelemelerde bulundu, kazayla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

Kaza nedeniyle Aydın-Muğla Karayolu trafiğe kapanırken, yolda uzun araç konvoyu oluştu. Yolun açılması için çalışmalar sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER