AK Parti ve MHP'den Adana'da ortak aday tanıtımı

AK Parti ve MHP, Adana'da ortak aday tanıtım toplantısı yapacak. Toplantıda parti bayrakları yerine Türk bayrakları ve Cumhur İttifakı görselleri kullanılacak.

AK Parti ve MHP'den Adana'da ortak aday tanıtımı
AK Parti ile MHP’nin yerel seçim ittifakında MHP’ye bırakılan Adana’da iki parti yöneticilerinin katılacağı ortak tanıtım toplantısı yapılacak.

Adana ortak aday tanıtım toplantısı 26 Ocak 2019 Cumartesi günü İstasyon Meydanı’nda yapılacak. Siyasi parti bayrakları yerine Cumhur İttifakı görselleri ve Türk bayrakları kullanılacak etkinlikte sahnede de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi birlikte gösteren bir görsel yer alacak.

Adana Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtılacağı programa, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ile AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da katılacak. (DUVAR)

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER