AK Parti'den ilanlı seçim teşekkürü

AK Parti gazetelere ilan verdi. Cumhurbaşkanının ilanının yer aldığı ilanda İstanbul seçmenine ve Bahçeli'ye teşekkür edildi.

AK Parti'den ilanlı seçim teşekkürü
23 Haziran seçimlerinin ardından gazetelere verilen AK Parti ilanında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı yer aldı. İstanbul seçimiyle ilgili mesajda, “Milli irade bir kez daha tecelli etmiş, sağlam temellere oturan demokrasimiz yine kazanmıştır” ifadeleri kullanıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajının bulunduğu ilanda AK Partili seçmene ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür edildi. Erdoğan’ın, “Şükürler olsun ki aziz milletimiz bize olan güvenini ve takdirini hiç esirgemedi. Bizim için her seçim, aziz milletimize hesap verdiğimiz bir imtihandır ve milletimizin iradesi her zaman, herşeyin üstündedir. 23 Haziran Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçim sonuçlarının öncelikle İstanbulumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milli irade bir kez daha tecelli etmiş, sağlam temellere oturan demokrasimiz yine kazanmıştır. AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden cumhur ittifakının ilkeleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz. Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz İstanbul’u taşıyacak daha çok hedefimiz var” ifadeleri ilanda yer aldı.

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan mesajının sonunda MHP lideri Bahçeli’ye de teşekkür ederek, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve MHP’li kardeşlerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, AK Parti teşkilatlarına, sahada seçim çalışmalarımıza emeğiyle katkı sunan tüm kardeşlerimize, anadolunun dört bir yanından tatilini yarım bırakarak oy kullanmak için gelen ve oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren tüm İstanbul seçmenine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER